gammal man.......

Fy fan! Var upp till Yppa idag och spelade Wii spel, är helt trött i armar och axlar. Inget för en som har task med axlarna känner jag, får se hur man blir i morgon. Ett fäkt spel hon hade gjorde att man blev helt slut....stön!
Bowling var ok när man kom på hur man skulle göra. Golf var också helt ok. Tennis.... om jag säger som så, jag var ingen McEnroe precis. Även om jag kan svära som han :)


Annars så har vi äntligen fått hem Happy från mamma, så nu är hela familjen komplett. Skönt att ha den lilla utbrytar drottningen hemma.

Hm! Har fått reda på att jag kanske har Diabetes, får väl se på måndag hur det blodprovet ser ut. Har lagt både Colan och godis på hyllan nu, så jag hoppas att det har gått ner bra. Men det återstår väl att se. Man får ta ett steg i taget.... finns värre saker.

Nä! Nu skall jag snart göra mig klar för sängen. Sov gott!

Julfest!

Japp ni hörde rätt, var på julfest =). Lapphundsvännerna hade sin årliga julfest i Borlänge den 16/1, vi sammlas ju alltid utan hundar. Resten av vår,sommar och höst har vi ju träffar med hundar. I år blir det dessutom 30 års jubileum i Österfärnebo, skall bli kul.
Här kommer i alla fall en bild på Astrid som vanligt inte vill vara med på bild, men hon syns i alla fall.Sen så kommer en bild på Hampus, där han är så koncetrerad så det står härligt till. Han håller på att försöka lösa mammas klurigheter som hon hade med sig. Gick rätt så bra!


Sen så kommer en bild på mamma =)

Hm!

Går tyldigen inte att lägga in bilder, undrar varför. Nåväl kommer igen i morgon så får vi se om det går =D

Lite skön musik kanske

Astrid Glad =)

Så härligt att se dig skratta och le gumman. Blir riktigt glad när jag ser detta foto!

Jag tror att Hampus tyckte att det var kul att plåga dig lite också :D

Suck!

Eftersom våran kära dotter sover över hos sin kille Hampus, så får vi trösta oss med Bananer och glass. Om hon / dom visste vad dom gör mot oss när dom inte är här :(
Bananer och glass

Snö i massor!

Ja huga! Idag när vi körde ut mat så var det halt värre än värst, fast det beror nog på dåliga däck kan jag tänka mig. Måste kolla dom på måndag när jag kommer till jobbet. Annars så har jag nog världens bästa jobb, finns det något mer givande än att köra ut mat till äldre människor? Tror inte det! Det finns nästan ingen som är otrevlig, utan bara så tacksamma. Säger man sen ett vänligt ord och kanske står och pratar bort 3 minuter så blir dom ännu gladare. Kan man väl bjuda på då och då.
Men en sak som vi tänkte på denna veckan var alla dessa översnöade hastighets skyltar. Hur ställer man sig där? Vad säger polisen om man kör för fort bara för att man inte vet vad hastigheter är just där?? Läste på nätet och fick lära mig att det är min skyldighet att ta reda på vilken hastighet man får köra i. Så nu blir det väl att ha stora piasavakvasten med sig när man kör bil...... idiotiskt! Borde ju faktiskt vara vägvärkets sak att se till också. Men nähä nä!
SnöGod natt allihopa!Hoppas ni får en skön och välbehövlig vila =)

RoddanDen 17 Juni kommer Roddan till Stockholm :) tur man fick tag på biljetter. Här skall njutas!

Välkommen till min nya blogg!

Här startar jag min nya blogg, får se hur jag lyckas med den :)
RSS 2.0