Maj!

Äntligen så har värmen kommit, var sjutton på tiden. Det är så härligt att kunna gå ut både på kvällen och på morgonen i bara t-shirt utan att frysa ihjäl. Nu hoppas jag att kylan håller sig borta, man får ju fan bara ont i kroppen utav den.
I helgen som var (15:e) så var vi på lappis utställning. För våran kennel (stråhles) så gick det bra =), domaren verkade tycka om våra troll.
Nu är det snart bara en månad kvar till Patricia kommer, skall bli så kul. Längtar verkligen efter henne. Hon kommer att gå i pension snart. Då kommer hon att sälja sitt hem i Los Angeles och flytta upp till sitt barndomshem i Petaluma. Snyft! Men då skall vi dit och hälsa på, och sen är det rätt så nära till San Francisco. Skall dock bli väldigt intressant att se Petaluma, flera filmer har spelats in där. Bla American Graffiti (sista natten med gänget).

Just nu sitter jag hemma och tycker synd om mig själv, är förkyld. Har redan varit borta från jobbet i två dagar med idag, känns inte alls bra. Ska nog försöka gå i morgon.

Astrid på hundutställningen
Astrid Glad

Min underbara mamma, söt som få.
mamma

Våra kattor, kattiz till vänster och sen hennes mor Bälse
Kattor

Vägen ner till Nävden, våran sjö här vid byn
nävden

Underbart fina maskrosor
maskrosor

Ungdomsfest!

Det är jobbigt att vara gammal kärring på fest bland ungdomar, men man får se och lära sig en del. Dansstilarna är något som man inte är van med direkt :). Klädstilen ser man ju eftersom dottern är snart 17 så där är man ju van i alla fall. Något som jag inte blir van med är killarnas sätt att visa helst hela arselet, ser inte tjusningen i att se ett par kalsonger. Spelar ingen roll hur snygga dom är, eller vilket märke. Men men....

Här kommer lite bilder.....

Gubben i snygg hatt
gubben

Bad om ett pussfoto och fick detta....vete fan vad det är :)
konstig puss

Misshandel av gammal karl.... fy Astrid
misshandel av gammal karl

Dans på ungdomars vis
Dans med rumpbild

Uppmuntrande av dotter, tack Alex
uppmuntran

Dans med skratt
Dans med skratt

Mamma ser dig vart du än går.... :) och vem du än pratar med.
jag ser allt

Annars har man städning av husvagn att se fram emot, den är utlånad som sovholk till den sista helgen i Maj. Just nu är den full med saker då vi använt den som föråd. Det som är positivt är att man får slänga en hel del saker, en massa skit som åker till tippen :D.

Gott med grillat och med vår!

Nu fattas bara lite mera värme, skulle fan inte skada. Härligt att se allt bli grönt och fint, så underbart att grilla med ungarna. :)
Krattningen är gjord för detta år, nu är det "bara" veden kvar och städning av tomten. Håller på att samla ihop en massa prylar som vi skall sälja på marknad i augusti också, ska bli skönt att förhoppningsvis bli av med en massa skit som förhoppningsvis andra uppskattar.

knoppar

Rabarber

blommor

öl

Härligt!

Har världens bästa fynd här hemma =)
Kista 1 är från en auktion och dom andra två från en "loppis" =)
Kista 1, där har vi ved i. Perfekt...slipper ha skiten framme och se fult ut.
Kista 2, där har vi hundmaten och hundgodis....slipper påsar och plast tunnor.
Margarinlådan, där har vi hundarnas leksaker. Hur bra som helst!

Astrid köpte en 10-taggars älghorn, men jag har inte tagit nå kort på det än.
Men det kommer! Sen så har jag också ropat in en mjölkkanna också, har alltid
velat ha en sån.
kista

kista 2

margarinlåda
RSS 2.0