Klippning!

Idag har vi varit och klippt oss, Astrids kusse är den som får sätta saxen i våra hår. Jag bidde uppklippt å lite kortare, känns skönt! Astrid klippte bort en del, men är fortfarande långhårig. Men hon passar bra i det :). Träffade svärmor som också var där, men hon fick färgat hår istället.
När vi kom hem så var solen på väg ner och vi fick tillfälle att ta lite bra kort. Inte alls illa! Sen var det bara att ställa sig och skotta igen när vi kom hem på gården. Fan! tredje dagen på raken man får skotta, måtte våren komma snart. Är så jävla trött på allt vad vinter och snö heter, jag som brukar tycka om snö..... snyft! Men en sak som hände idag var kul som sjutton. Grannarna som är stockholmare men som flyttat upp hit kom och talade om att deras ett bakhjul på bilen hade låst sig, det visade sig att han hade haft handbromsen i (för det hade han alltid haft) och nu hade det frysit ihop. Så jag fick äran att tala om att det hade man ju faktiskt inte på vintern.... nu får han lov att förstå att här upppe har man vinter inte som i Stockholm där det är halvtask hela tiden. Även om dom också har fått sin beskärda del denna vinter :), är bra så att dom kan lära sig lite vett och fason i trafiken.
Astrid

Astrid
Min gullunge gånger två.
solveig
Svärmor allitd lika vacker!
sol
Mer sol och mer värme tack! Inte som nu då det är -23 C.

Vi vann inte :(

Våra kära kolegor vann när det gällde att köra i diket, så här såg det ut för dom.
matbilen

matbilen
Hatten av för Per-Arne och Sebban, det gjorde ni bara för bra :). Tur vi inte är bäst i detta fallet i alla fall.

Har jag inte en snäll Svärson.... igår bar han in 2 korgar med ved, så jag slapp ut och bubba själv. Tack snälla Hampus! Idag så stod han och Astrid och gjorde pannkaksfrukost, mums! Även hundarna fick sin del. Så jag hoppas att det blir flera pannkaksfrukostar :).

Nähä om man skulle ta och städa lite nu då.... behövs damsugas m.m. Undrar hur mycket ISS tar i betalt för att komma och städa, skulle vara kul. Allrahelst om chefen där får lov att komma och städa, jisses vad jag skulle vara besvärlig och gnälla. Precis som hon var när jag var anställd där, tack och lov så slapp man ju det stället.
Nähä...nu ska jag gå och göra lite nytta :)

Va vi kan :)

Förra fredagen så körde vi ut mat i Norberg och vad hände då....bidde påkörda. Vi kom dock på huvudled! Sen nu i torsdags så körde vi av vägen, fastnade i diket :D...jisses Margot vad du kan. Ha ha ha ha! Naturligtvis rätt ute i vild marken, fast vi fick hjälp utav en bonde med traktor. Tur dom är snälla ute på landet.
                                                                          

Det viktigaste var ju att vi fick ut maten till våra snälla goa pensionärer, men hjälp utav två arbetskamrater så fixade vi resten utav dagen också.

Denna fina tall finns på vägen hem, tittar på den varje dag.

Här kommer en vad jag tycker fin bild här från våran lilla by. Så härligt när solen skiner! Men nu vill jag fan har vår och värme. Gud va härligt, tänk att slippa ta på sig alla tjocka kläder.....mums!

RSS 2.0